Friday, December 23, 2011

8A's

Posted by cha ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ at 12:16 AM 0 comments
 
assalamualaikum..

                                                        haa, nampak tak pic dekat atas ni?
saya sendiri pun tak sangka boleh dpt 8A =)
memang bersyukur sangat. alhamdulillah.
saya sudah bukti kan saya mampu!
so sudah dapat result bagus boleh la enjoy!
hurmm tapi malam hari dapat result tu, saya menangis.
saya rindu dia. saya dah dapat keputusan yang saya ingin kan.
cuma dia je yang saya tak dapat lagi :'(
mak, akak mampu bawa cinta dan pelajaran serentak.
result ni la buktinya.
amzar, saya nak awak kembali.
datanglah balik...

Wednesday, December 14, 2011

new template =)

Posted by cha ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ at 1:59 AM 0 comments
hye ^_^
i've found a suitable template for my blog ♥ awww ;D  sangat2 teruja cuzz soo intresting with this template =)   tajuk template nie "my memory"   a meaningfull tittle right?  ;)  hope so, lepas nie saya lebih bersemangat untuk aktif dalam blog ni :)
 

pisz ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei