Saturday, January 24, 2015

ZOFEA BEAUTY SECRET BUST UP RM120 including postage!!!

Posted by cha ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ at 3:52 AM 0 comments

TESTIMONI daripada TASYA SHILA uolsssss!!!

ZOFEA BEAUTY SECRET
RM120 (including postage)
Nak order????

Direct SMS/Whatssap : 0166952760
Follow insta saya untuk lebih lanjut yaaa
IG  :  thegorgeoushop

Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan??
Kesan yg dicanang-canang tak seperti yg dijanjikan??
Jangan risau kerana sudah ada produk yg dapat menandingi semua produk lain yg ada di pasaran.
FORMULA RAHSIA difomulasikan utk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.
FORMULA RAHSIA difomulasikan utk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.
KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET untuk si gadis & ibu-ibu:
·         Menaikkan payudara kendur & jatuh
·         Mencantikkan payudara leper
·         Memontokkan payudara
·         Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
·         Menaikkan punggung yg jatuh
·         Mengetatkan MISS V
·         Menghilangkan bau badan
·         Menghilangkan bau MISS V
·         Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
·         Meningkatkan keinginan seksual
·         Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
·         Menghilangkan masalah keputihan
·         Mengatasi masalah dalaman wanita
·         Mencegah kanser
·         Melawan radikal bebas
·         Mencantik & meremajakan kulit
·         Menambah tenaga
·         Mencegah keletihan & menyegarkan badan
·         Merawat masalah Rahim

BAHAN-BAHAN AKTIF:
·         Pueraria Mirifica,
·         Pueraria Lobata,
·         Kayu serapat,
·         Habbatus Sauda,
·         Collagen,
·         Pure L-glutathione,
·         Trehalose,
·         Apricot Seed Extract,
·         Blueberry,
·         strawberry,
·         raspberry,
·         Snow lotus,
 ·         Perilla seed extract,
·         Pitera Extract

CARA PENGAMBILAN  BERKESAN ZOFEA BEAUTY :
·         Minum 2 sachet setiap hr slps breakfast (slps buang air besar) (mggu ptama shj)
·         Minggu ke dua & seterusnya ambik 1 sachet selepas breakfast & 1 Biji pil sebelum tidur. Amalkan minum susu tepung 3 cawan Shari (pg,tghr, ptg)
 .
TESTIMONI :

DERMANIC TRANSCAP RM47!!!

Posted by cha ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ at 3:29 AM 0 comments
Jenama paling popular abad masa ini...


DERMANIC TRANSCAP 
RM47
+RM6 untuk postage
Harga pasaran RM100 tawwwwwww
Nak order????
Direct SMS/Whatssap : 0166952760
Follow insta saya untuk lebih lanjut yaaa
IG  :  thegorgeoushop

100% ORIGINAL!!! JANGAN RAGU-RAGU!!!
Bertindak sebagai agen pemutih kulit badan secara menyeluruh!!

NOTE : PELANGGAN YANG MENGHIDAPI PENYAKIT KRONIK SEPERTI JANTUNG, STROK, MASALAH DARAH KRITIKAL DAN SEWAKTU DENGANNYA DILARANG MENGAMBIL TRENAXAMIC ACID (DERMANIC CAPSULE)

Dermatic Transcap memutihkan kulit!!!
Bukan itu sahaja , selain memutihkan kulit menjadi putih pink dan gebu, tranexamic berkeupayaan menghilangkan parut , jeragat , mengatasi masalah jerawat serius serta menghaluskan kulit .

Ade pelanggan yang menderita penyakit kulit dan ekzema kini pulih.
Yang paling diminati ramai, ia berupaya melicinkan kulit seolah2 kita menjalani terapi hormon . Dengan sistem kimia tranexamic yang unik , ia adalah bebas radikal , tidak mudah terurai dan diyakini bertindak dengan sangat berkesan dan pantas . 
Tranexamic akan menyerap dengan sangat cepat dan mudah . 
Ia akan MENGHALANG penghasilan melanin kulit dan menukar eumelanin kepada pheomelanin . ini dapat dilakukan dengan penyekatan melanin serta enzyme tirosinase.
Original 100% daripada Taiwan.
 .
TRANEXAMIC ACID (DERMANIC CAPSULE)
(1 BOTOL 30 BIJI)

CARA MAKAN :

1. Ada ambil injection Dermanic transinject seminggu sekali.
- 1 biji sehari pagi selepas sarapan atau malam sebelum tidur.
2. Kapsul sahaja tanpa injection Tranexamic.
- 2 biji pagi selepas sarapan dan 2 biji malam sebelum tidur.

Recommended:

3. Ada amalkan supplement lain.
- 1 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji malam sebelum tidur.
Selepas puas hati boleh kurangkan dos kepada 1 atau 2 biji sehari atau
sebiji sehari bergantung pada hasil kulit yang anda inginkan.
>> Pengambilan maksimum 4 biji sehari.
>> Rawatan untuk 6 Bulan sahaja.
>> Perubahan kulit akan nampak dalam masa 5-7 hari bergantung kepada masalah kulit dan badan individu.
>> Disarankan mengambil supplement tambahan seperti vitamin C dan E
>> Amalkan minum air 2 ke 3 liter setiap hari untuk kesan cepat.
>> Elakkan kafein seperti kopi atau teh

Customer disarankan detox dulu dalam 7 hari sebelum ambil
dermanic..buang toxin dalam badan..lepas dah ambil supplement jangan
detox lagi..nanti habis sumer..detox membantu kadar penyerapan yang
optima.
4. Selain itu, Dermanic Transcaps juga boleh disapu pada kulit.

Cara 1:
Campur serbuk Transcaps 250mg dalam product skincare
- Campur serbuk Transcap 250mg dalam product skincare and apply directly on skin.

Cara 2: Mask
- Sesuai dilakukan pada waktu malam.
- Lepas basuh muka tidak perlu bilas.
- Ambil serbuk Transcaps 250mg, sapu pada muka sampai meresap di kulit.
- Biarkan dan bilas selepas 15 ke 20 minit.

Cara 3:
- Campur sedikit serbuk Transcaps 250mg dalam cleanser.

NAMUN BEGITU,
JIKA KURANG BUDGET $$$, ATAUPON ANDA AMALKAN PIL ATAU SUPPLEMENT LAIN,
PENGAMBILAN DOS YANG DISYORKAN UNTUK KAPSUL
1BIJI PAGI SEBELUM SARAPAN DAN 1BIJI MALAM SEBELUM TIDUR 
SUDAH MEMADAI.

ANDA AKAN MELIHAT HASIL KULIT MENJADI CANTIK DALAM MASA 5-7 HARI SELEPAS MENGAMALKAN CAPSULE. 
ADA DIKALANGAN CUSTOMER YG MELIHAT KESAN DALAM 1 HARI SAHAJA BERGANTUNG KEPADA MASALAH KULIT DAN BADAN INDIVIDU...

AMALKAN MINUM 8-10 GELAS AIR (2-3LITER AIR SETIAP HARI UTK 
BOOSTER DAN KESAN CEPAT)


Apa kandungan transcaps ni?
Kandungan ialah tranexamic acid 250mg.


INFO TAMBAHAN:
Untuk dapatkan kesan yang lebih mantop, disarankan ambil bersama vitamin C..
Bole guna apa2 jenis vit c pun..beli dkt farmasi2 pun bole, ada byk brand..pilih jer yang mana berkenan..



Ada yg tanya DERMANIC TRANS boleh ke amik dgn PIL HORMON macam 
THAYAPORN or yg ade bahan2 yang boleh change hormon macam HARUM MLM atau JAMU. OK, semua ni BOLEH! 
Tak de halangan untuk amik DERMANIC TRANS.

Pil hormon yang tak BOLEH amik DERMANIC TRANS merujuk kepada:

1. Pil hormon kawalan kelahiran
2.injection- iucd
3.implan, skin patches
4.virginal rings
5. tretinoin (Vesanoid)
6.ubat kemoterapi untuk merawat leukemia

MEREKA DILARANG AMIK TRANS DERMANIC:
1. ibu mengandung
2. Ibu yang menyusukan anak (umur baby less than 1 year)
3. Sakit jantung
4. Darah tinggi
5. Penyakit kronik
6. Umur 50 thun ke atas
7. Umur bwh daripada 17 tahun

MEREKA YANG DIGALAKKAN AMBIL DERMANIC TRANS:
1. mempunyai masalah kulit GELAP yang degil.
2. Pesakit ekzema
3. Masalah jerawat kronik
4. Mereka yang inginkan kulit cantik


TESTIMONI  :




 

CHRISZEN MOIST CAKE + Free Ampoule RM45!!!

Posted by cha ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ at 3:10 AM 0 comments
Anda bosan dengan foundation anda??
Anda masih sunburn walaupun menggunakan Foundation??
Foundation ni Felixia Yeap yang pakai tauuu.....

Ini jalan penyelesaiannya :


CHRISZEN MOIST CAKE
RM45
+RM6 untuk postage
Harga pasaran RM59 tawwwww
Nak order????
Direct SMS/Whatssap : 0166952760
Follow insta saya untuk lebih lanjut yaaa
IG  :  thegorgeoushop

Kandungan:

+ L-Glutathione (Mencerahkan)

+ Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
+ Kolagen (Menghaluskan)
+ Pelembap (Melembapkan)

✔ Wajah lebih licin, gebu , glowing & cerah semulajadi.
✔ Jimat masa - tak sampai 3 minit wajah tampil berseri2. 
✔ Sesuai utk ibu2 yg sibuk & bekerjaya kerana sangat senang disapu dan mudah untuk diratakan ke seluruh wajah.
✔ Menutupi bintik2 hitam & ton kulit yg tak sekata. Dapat menutupi parut, serta lingkaran hitam sekeliling mata.
✔ Mengecilkan pori2 yg terbuka dan Noncomodogenic – tidak menyumbat pori-pori.
✔ Anti aging - melambatkan proses penuaan kulit..kelihatan jauh lebih muda dr usia sebenar.
✔ Perlindungan sinar matahari – spf 50++, kulit yg lemah akibat terdedah pd cahaya matahari akan menyebabkan kulit anda cepat berkedut, berjeragat & kusam.
✔ Tidak berminyak & sesuai untuk semua jenis kulit (normal, kering & berminyak). Warnanya dicipta untuk orang Asia serta tekstur yg ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika.
✔ Nampak sangat natural tak seperti memakai mekap tebal, tidak “comot & bercapuk2”.
✔ Sapuan sedikit sudah memberi hasil maksima seperti dimekap oleh jurusolek professional!
✔ Tahan lama sehingga 10 -12 jam.
✔ Mudah di bawa ke mana shj.
✔ Yang penting MURAH, JIMAT & SENANG utk digunakan.





 

Nikko Placenta RM50!!!!

Posted by cha ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ at 2:25 AM 0 comments
Assalamualaikum uolssss.
Anda mencari produk kecantikan yang sesuai untuk anda??
Here it is.....


NIKKO PLACENTA WHITE RM50
+ RM6 untuk postage
Harga pasaran RM90 tawwww
Nak order????
Direct SMS/Whatssap : 0166952760
Follow insta saya untuk lebih lanjut yaaa
IG  :  thegorgeoushop
 
Boleh dikemam, kunyah atau terus telan sebanyak 1x biji di waktu pagi dan 1x biji di waktu malam.
(makan 1 biji sehari pun boleh) 
 ✿ 100% ORIGINAL ✿ 
 ✿ Bukan sahaja muke taw, tapi badan pon putih ✿ 


Rasai sendiri perubahan ketara. PUTIH & GEBU di muka dan seluruh badan.
1 botol sudah cukup untuk kembalikan keceriaan & kecantikan asli wajah anda. Tiada lagi parut, tiada lagi jerawat, tiada lagi kulit berminyak .
Dengan setiap botol Nikko Placenta White, mampu memberikan :-


✿ Memutihkan muka & seluruh badan
✿ Tegang serta gebukan kulit wajah
✿ Mencegah serta menghilangkan jerawat
✿ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
✿ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
✿ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus
kesan secepat 10 HARI, syok ! ➳ Halal & ada KKM ➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! ➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. Boleh hisap atau telan dengan air

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win
kesan secepat 10 HARI, syok ! ➳ Halal & ada KKM ➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! ➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. Boleh hisap atau telan dengan air

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win

✿ Kesan seawal 10 Hari!!!
✿ 1 botol ada 60 tablet, JIMAT!!!
✿ 1 botol boleh tahan 2 BULAN!!!

4 bahan utama : Glutathione, Collagen , Vita C , Salmon Placenta ☑ Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih ☑ Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut ☑ Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win
TESTIMONI  :





kesan secepat 10 HARI, syok ! ➳ Halal & ada KKM ➳ MURAHH - 1 botol tahan 2 bulan! ➳ 1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. Boleh hisap atau telan dengan air

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win
 

pisz ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei