Tuesday, December 4, 2012

masalah keguguran rambut dah reda ! rambut tumbuh laju gila !

Posted by cha ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ at 4:39 AM
Assalamualaikum. good evening.
waaaa :O look out entry cha kali ni. mesti korang tertanya2 'apakah rahsianya?'
okayy, rambut cha baru diwarnakan 3-4 minggu lepas. then bila rambut asli dah tumbuh lagi ketara laa kita bole tengok laju mana rambut kita boleh tumbuh. about 1cm jugak ketaraannya.

okay, sekarang ni cha nak share produk apa yang cha guna. 
cha cuma guna shampoo biasa. sunsilk? pantene? haa bukan laa. cha guna produk Follow Me.

shampoo (volumizer)

conditioner

agaknya Volumizer dia dah menjadi la kot ;) cha dah pernah try sunsilk, pantene, herba essence. rejoice.
tapi apa yang cha boleh comment is, produk yang cha pakai sekarang dah bayak kurangkan masalah keguguran rambut yang cha alami dulu. seriously! tak tipu punya. member cha pun dah try, dia kata masalah rambut gugur dia pun dah makin reda.
too all guys kat luar sana. cuba la try rahsia kecantikan cha. ecehh gituu^^
kalau berjaya, jangan lupa tell me about your story kayh.

0 comments:

Post a Comment

 

pisz ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei