Tuesday, December 4, 2012

Tips Bergaya MENTION Cara Saya

Posted by cha ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ at 7:22 PM
assalamualaikum. morning sayang :)
yaahh, today is the day cha akan jumpa ramai kawan baru. hari ni cha pergi JJ bukit tinggi.
and about 200+ orang yang pergi sana hari ni. so, penampilan haruslah nampak menarik.
what i'm gonna wear is ..



whoaaa! matching tak? grey orange grey orange gituuu^^
haa cha akan pakai dengan aksesori seperti gelang dari Vincc, rantai superman and earing superman :)

over? ehh takda laa. ni lah style baru untuk remaja sekarang. kalau macam cha, cha suka bermain dengan warna2 berani seperti warna2 terang yang menjadi perhatian orang.
TIPS - jangan pulak dah seluar warna terang baju pun nak terang jugak. sakit mata orang nanti.
bila menggayakan baju or seluar dengan warna terang, salah satu (baju or seluar) mesti lah digayakan dengan warna tenggelam (warna kurang cerah) supaya penampilan nampak MENTION .

dari segi AKSESORI pulak, remaja zaman sekarang menggemarkan rantai jenis labuh. pemilihan loket juga mestilah yang COOL. macam symbol superman, mustache dll.
TIPS - pemakaian baju dengan warna terang dan sederhana plain akan lebih MENTION kan lagi rantai yang anda pakai.

gelang, cincin dan subang pula boleh digayakan dengan style ringkas. TAK perlu terlalu MENTION aksesori2 seperti ini jika pakaian dan rantai anda sudah menonjol. nanti nampak macam badut pulak ;)

okayy korang boleh tengok sabahagian daripada aksesori yang cha gemari di bawah..


-selamat mencuba-

0 comments:

Post a Comment

 

pisz ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥ Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei